Dvosoban apartman dvostrano orijentisan (JI,JZ)

Vila E | e-1-3 | 35.07m2

Opremljenost apartmana

Materijali koji su korišteni u projektu i od kojih je planirano izvođenje objekta zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksploataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku i zvučnu izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijima, te zaštitu od požara.

Fasadni sistem je demit fasada debljine 20cm. Za termo izolaciju se koristi EPS F debljine 20cm. Zidovi između stanova i prema unutrašnjem stepeništu se izvode

Porotherm opekom 20cm, a kao pregradni opekom 10cm. Kao podna obloga u apartmanima je projektovan parket debljine 14mm, dok su u prostorima kuhinje i toaleta predviđene keramičke pločice I klase.

Stubišni prostori i stepenište se oblažu kvalitetnim GRES pločicama.

Podovi garaže su izvode kao fero-beton podovi. Zidovi kupatila se oblažu čitavom visinom prvoklasnim keramičkim pločicama. Zidovi kuhinja se boje kao i ostatak stana sa paropropusnim poludisperzivnim bojama. Ulazna vrata u apartmane su protivprovalna i protivpožarna.

Unutrašnja vrata su od medijapana (MDF) bojena. Prozori su od aluminijumskih profila sa troslojnim staklom punjenim argonom. Apartmani koji su na koti trga i koji su direktno vezani za teren imaju aluminijske prozorske kapke, kao dodatnu zaštitu od vjetra i provale.

Grijanje na struju.

Obezbijeđeno dodatno podno elektro grijanje u kupatilima. Kupatila sa prvoklasnom sanitarnom opremom. Ugrađeni kuhinjski elementi i uređaji.

Smuk Apartmani